Κουβεντούλα Με Τον Χρίστο Θεοδώρου

«Πιστεύω ότι για ένα όνειρο ζούμε και αυτό το μήνυμα θέλω να το μεταδώσω σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύω ανθρώπους και δίνω τα απαραίτητα κίνητρα στον καθένα, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, να ανακαλύψει τις μοναδικές του ικανότητες και να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή του.»

Πρώτο Μέρος:

  1. Αρχικά να σας καλωσορίσω στον δικό μου διαδικτυακό σπίτι και να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτήν μας την συνεργασία. Πέστε μας λοιπόν. Νιώθω πως υπάρχει ένας Χρίστος πριν την ιδέα συγγραφής του βιβλίου σας «Η Μεγαλύτερη Αποκάλυψη» από τις εκδόσεις Ευγνώμων και ένας άλλος Χρίστος έπειτα από την συγγραφή του. Σαν μια σύντομη περίληψη της ζωής σας, τι σας οδήγησε σε αυτό το σημείο; 

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση στο υπέροχο σου διαδικτυακό σπίτι, εύχομαι όλο και περισσότερες επιτυχίες στη ζωή σου για απλά το αξίζεις. Πιστεύω στην εσωτερική δύναμη, στις ικανότητες αλλά και στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Ο Χρίστος όσο πριν από το βιβλίο Η Μεγαλύτερη Ανακάλυψη από τις Εκδόσεις Ευγνωμων όσο και μετά ήταν, είναι και θα είναι ένας πεινασμένος άνθρωπος για εξέλιξη και δημιουργία. Αλλά σίγουρα όλοι οι άνθρωποι όπως και εγώ είχαμε στο παρελθόν μια ιστορία, βιώματα, δυσκολίες που για κάποιους θα είναι για πάντα μια δικαιολογία να μην ζήσουν τα όνειρα τους ή από την άλλη κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν τα βιώματα, η δυσκολίες, η ιστορία τους να είναι κίνητρο να δημιουργήσουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους. Έχω επιλέξει τον δεύτερο δρόμο τις εξέλιξης των αποτελεσμάτων. Η μεγαλύτερη μαγεία της ζωής μου όμως είναι όταν πέρνω μηνύματα από mentees μου που πετυχαίνουν τους στόχους τους που ποτέ δεν πίστευαν. Αυτό είναι Ευλογία. 

Αυτό που με οδήγησε στην μεγάλη μεταμόρφωση μου ήταν δύο Γεγονότα. Το πρώτο γεγονός ο θάνατος ενός πολύ κοντινού μου ανθρώπου του παππού μου, που δεν ήταν μόνο παππούς μου, ήταν συνέταιρος στην προηγούμενη μου επιχείρηση, ήταν φίλος μου, αδελφός μου, ήταν… δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Το δεύτερο γεγονός ήταν η γέννηση του γιου μου, που στην διαδικασία γέννησης αντίκρισα το μηχάνημα που έδειχνε τους παλμούς του μωρού και τις γυναίκας μου της Φρόσως να πέφτουν και σε κλάσματα δευτερόλεπτον τους βάλανε χειρουργείο… Εκεί είδα την ζωή μου και διερωτήθηκα γιατί ζω, γιατί συμβαίνει αυτο… Όλα καλά  όμως αλλά αυτά τα δύο συμβάντα με προβλημάτισαν στην ζωή μου και πήρα μεγάλες άβολες αποφάσεις στην ζωή μου που τώρα μετά από 4 χρόνια ζω το όνειρο μου και μαζί με το όνειρο μου βοηθάω και άλλους ανθρώπους να ζουν το δικό τους όνειρο. Ναι ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, αλλά αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. 

  1. «Η Μεγαλύτερη Αποκάλυψη» είναι ο τίτλος του βιβλίου σας. Ποια είναι για εσάς μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη αποκάλυψη; Μέρα με την μέρα, χρόνια με τα χρόνια ανακαλύπτετε μήπως και κάτι νέο;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ είσαι εσύ εγώ ο κάθε άνθρωπος στην ανθρωπότητα, απλά χρειάζεται ο άνθρωπος να θέλει να το αναγνώρισει. Σου είπα και πιο πάνω, είναι πιο εύκολο ο άνθρωπος να πει  μια δικαιολογία, πάρα να το κάνει να συμβεί αυτό που ονειρεύεται. Καθημερινά ανακαλύπτω κάτι καινούργιο από την στιγμή που εξελίσσομαι καθημερινά. Όλα αλλάζουν γύρω μας, εξελίσσονται και σίγουρα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να εξελίξουμε τον εαυτό μας και να θέλουμε να μάθουμε κάτι καινούργιο. 

  1. «Μέσα στο βιβλίο αυτό υπάρχουν τα κλειδιά και οι λύσεις, για να κάνεις την ανατροπή και να πετύχεις όλα όσα θέλεις στη ζωή σου.» Πιστεύετε πως ο συνάνθρωπος στις μέρες μας, δεν πράττει αρκετά για να πετύχει και να εξελιχθεί στην ζωή του; Πιστεύετε πως ίσως ήταν μια αφορμή αυτή που οδήγησε στην επιθυμία σας να βοηθήσετε τους γύρω σας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν το τι μπορούν να κάνουν σε ένα χρόνο και υποτιμούν το ότι μπορούν να κάνουν σε μια δεκαετία. Αυτό που θέλω να πω ότι μέσα από μαζική δράση προς τα όνειρα μας και τους στόχους μας τα αποτελέσματα θα είναι τεράστια. Ναι έχουμε από έλλειψη δράσης και πράξης και μιλάμε πολύ περισσότερο. Τα λόγια δεν αποφέρουν αποτελέσματα. 

    4. Αν έπρεπε να διαλέξετε 1 από τις 11 συμβουλές που τοποθετήσατε στο βιβλίο σας και να την εφαρμόζετε καθημερινά, ποια θα ήταν αυτή; Υπάρχει κάποια που πρωταγωνιστεί έναντι των άλλων;

Θα έλεγα το κλειδί Νο4 Αυθεντικότητα. Είναι μεγάλο ταλέντο να είσαι ο μοναδικός εαυτός σου. Την στιγμή που θα νιώσεις την ελευθερία του να είσαι ΕΣΥ τότε εκεί αρχίζει η πραγματικη ζωή. 

5. Αν ήμουν ένας αναγνώστης που δεν σας γνώριζε προσωπικά και ούτε έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο σας και απλώς σας γνωρίζω τώρα, τί θα μου λέγατε για να με πείσετε να διαβάσω το βιβλίο σας;

Το χαρακτηριστικό που έχω, δεν γνωρίζω αν είναι σωστό ή λάθος, είναι ότι δεν πειθώ κανένα για ότιδηποτε. Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να δικαιολογούν ταίρι και κάποιοι άλλοι να θέλουν να ανακαλύπτουν και να ζουν πεινασμένοι για ζωή. Αυτούς ψάχνω… Απλά θα σου έλεγα αν θέλεις καλύτερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα στη ζωή σου τότε το πρώτο μικρό βήμα είναι να πάρεις το βιβλίο γιατί θα σε κάνει να ανακαλύψεις τι διαμάντι κρυβεις μέσα σου και θα πιστέψεις στον εαυτό σου, θα σε παρακινήσει να κάνεις το επόμενο βήμα προς τους στόχους και το όνειρό σου. 

Δεύτερο Μέρος:

  1. Πιστεύω πως το βιβλίο μου «Η Μεγαλύτερη Αποκάλυψη» είναι ο καλύτερος οδηγός για να απογείωσεις τα αποτελέσματα σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου.
  2. Ο κόσμος των βιβλίων σήμερα είναι απεριόριστος.
  3. Ο καλύτερη αποκάλυψη που μπορεί να κάνει ο καθένας γύρω μας είναι να ανακαλύψει για ποιο λόγο έχει γεννηθεί και να κάνει αυτό που αγαπάει.
  4. Τα 11 κλειδιά και συμβουλές που θα διαβάσεις μέσα στο βιβλίο θα σε παρακινήσουν να πετύχεις ότι δεν πέτυχες μέχρι ΤΩΡΑ.
  5. Η μεταμόρφωση της ψυχής και η προσωπική εξέλιξη του καθενός μας θα σου σχηματίσουν ένα μόνιμο χαμόγελο στη ψυχή σου.

 

 

Προσωπικοί Λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Χρίστου Θεοδώρου:

Facebook Page

*Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

<span>%d</span> bloggers like this: