2019 έ έ έρχεται…

Ναι λοιπόν. Έρχεται όπου να ‘σαι το 2019. Νέο έτος, νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες, νέες αναμνήσεις, νέο ξεκίνημα, νέοι στόχοι…

Ω ναι. Νέοι στόχοι. Είναι κάθε Δεκέμβρη, λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος, που ο καθένας από εμάς, κάνει τον δικό του απολογισμό της χρονιάς, τι πέρασε, τι έζησε, τι έκανε πραγματικότητα και τι όχι. Τι ήθελε να ζήσει και τι επιθυμούσε. Και είναι που κάθε Δεκέμβρη, πάλι, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον χρόνο αυτό και καλωσορίσουμε τον νέο, που θέτουμε νέους στόχους για τον νέο χρόνο. Γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε. Το χρωστάμε στον εαυτό μας.

-Χρωστάμε στον εαυτό μας, κάθε νέα χρονιά, να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας…

-Χρωστάμε στον εαυτό μας, να θέτουμε νέους στόχους, για να τους εκπληρώνουμε και να γεμίζουμε την ψυχή μας, με την χαρά ότι τα καταφέραμε. Και μην σκύψεις το κεφάλι, αν κάτι δεν το έκανες πραγματικότητα, ακόμη, γιατί, με απόλυτη σιγουριά σου λέω, πως θα το κάνεις πραγματικότητα, τον νέο χρόνο. Φτάνει μόνο ένα πράγμα. Πίστη και επιμονή πως θα τα καταφέρεις.

“Τα όνειρα είναι για τους δυνατούς, γιατί μόνο ο δυνατός συνεχίζει, ακάθεκτος, στο όμορφο άγνωστο που μας επιφυλάσσει η ζωή… και εσύ θέλεις να είσαι δυνατός για να ζεις και όχι απλά για να επιβιώνεις…”

2 thoughts on “2019 έ έ έρχεται…

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

<span>%d</span> bloggers like this: