Μήπως Συμβολίζει Κάτι Μια Αγκαλιά;

Γιατί μια αγκαλιά να συμβολίζει κάτι; Ή καλύτερα, γιατί να συμβολίζει τόσα πολλά; Γιατί είναι αναγκαία και απαραίτητη σε εμάς και την αναζητούμε; Μήπως κρύβονται πιο βαθιά συναισθήματα από πίσω; Για πάμε να το αναλύσουμε…

Αν κάτσει κανείς να το σκεφτεί…δεν δίνουμε και αγκαλιές σε όλους. Είναι σαν την φιλία και την αγάπη μέσα μας. Δεν μπορεί να δίνεται παντού. Κάπως έτσι είναι και μια αγκαλιά.

Μια αγκαλιά κρύβει πολλά, όπως μια πιο τρυφερή πράξη. Δεν μιλάω για κάτι ερωτικό. Όχι. (μπορεί βέβαια, εξαρτάται). Αλλά, κρύβει αγάπη και νοιάξιμο. Σημαίνει πως με το συγκεκριμένο άτομο, νιώθεις την ανάλογη οικειότητα για να έρθεις πιο κοντά του. Σημαίνει πως νιώθεις τόσο άνετα, που μια αγκαλιά σου μοιάζει απαραίτητη να δοθεί. Σου βγαίνει αβίαστα από μέσα σου. Και σημείωσε. Ότι βγαίνει από μέσα σου, ποτέ μα ποτέ δεν είναι λάθος.

Πολλές φορές μια αγκαλιά σε κάνει πιο δυνατό. Γιατί, νιώθεις, πως ο άλλος απέναντι σου, μέσα από αυτήν την πράξη, λέει πολλά. Γιατί, και η σιωπή κρύβει κι αυτή τα δικά της λόγια. Φτάνει να ξέρεις ποιον έχει δίπλα σου, για να μπορείς να την ακούσεις.

Μια αγκαλιά είναι αγάπη, είναι νοιάξιμο…και αν δεν έχεις αγκαλιάσει πολύ μέχρι τώρα τους ανθρώπους δίπλα σου…ποτέ δεν είναι αργά.

Ποτέ δεν είναι αργά για να μοιράσεις αγάπη και μια αγκαλιά είναι αγάπη, γιατρεύει κάθε πληγή και αναζωογονεί κάθε πλευρά μέσα μας..το ήξερες; 

12 thoughts on “Μήπως Συμβολίζει Κάτι Μια Αγκαλιά;

Add yours

    1. Έτσι!! Πρέπει να δείχνουμε αγάπη στα άτομα δίπλα μας. ❤ ❤ Το χρειάζονται και το χρειαζόμαστε κι εμείς!!!

      Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

<span>%d</span> bloggers like this: